Welke tijd van het jaar is terrasmeubilair het goedkoopst?

Terrasmeubilair is meestal te koop van augustus tot oktober, wanneer winkels hun zomerartikelen opruimen om plaats te maken voor herfstinventaris. Over het algemeen geldt dat hoe verder van de zomer, hoe hoger de besparing op terrasmeubilair.

Welke tijd van het jaar is terrasmeubilair het goedkoopst?

Terrasmeubilair is meestal te koop van augustus tot oktober, wanneer winkels hun zomerartikelen opruimen om plaats te maken voor herfstinventaris. Over het algemeen geldt dat hoe verder van de zomer, hoe hoger de besparing op terrasmeubilair. Zuinige shoppers zoeken het net af naar de beste deals voor terrasmeubilair en vragen: „Wanneer is de beste tijd om terrasmeubilair te kopen. Hier zijn een paar suggesties voor.

Sommigen zeggen dat de beste tijd om tuinmeubilair te kopen in mei is, vlak voordat het zomerseizoen begint. Anderen suggereren dat augustus-september de beste tijd is om meubels te kopen voor uw veranda en buitenterras. Terwijl de meeste meubelwinkels tijdens de zomermaanden hun terrasdecor beginnen uit te brengen, kunt u het hele jaar door zitplaatsen, eetsets en accenten buiten kopen. Het plannen van uw buitenontwerp tijdens de wintermaanden is een geweldige manier om geld te besparen op terrasmeubilair als de zomer komt.

Nieuw tuinmeubilair komt meestal tussen half maart en half april op de winkelvloeren, en winkels willen hun voorraad tegen augustus opruimen. De verkoop voor het seizoen is perfect voor mensen die geld willen besparen en de sprong willen wagen op de nieuwste modetrends voor tuinmeubilair. Aan het einde van het seizoen zijn er besparingen te maken op tuinmeubilair, adviseert Dawn Ritchie. Winkels verlagen doorgaans hun prijzen voor tuinmeubilair in het najaar om plaats te maken voor hun herfst- en wintervoorraad.

Natuurlijk heeft u misschien ook veel in gedachten en wilt u weten wat de beste tijd is om tuinmeubilair tegen een gereduceerde prijs te kopen. Of je nu op zoek bent naar binnen- of buitenstukken, de beste tijd van het jaar om meubels te kopen valt meestal samen met grote verkopen gericht op vakanties en driedaagse weekenden, zegt Madhok. Als u op zoek bent naar een terrasset, is de beste tijd om tuinmeubilair te kopen niet wanneer de inventaris nieuw en volledig gevuld is aan het begin van de zomer. Als je een zuinige, slimme shopper wilt zijn, koop dan geen tuinmeubilair in het late voorjaar en de zomer.

Als u op zoek bent naar aanbiedingen voor tuinmeubelen, vraagt u zich misschien af wanneer de beste tijd is om terrasmeubilair in een verkoop te kopen. Fysieke winkels zijn tijdens de wintermaanden niet gericht op tuinmeubilair, dus het is moeilijker om te vinden wat je zoekt in winkels. Blijf nog een paar maanden bij je gammele rotan en koop wanneer de huidige tuinmeubelstukken en -sets ver naar beneden zijn gemarkeerd, zal je portemonnee je bedanken. Jerry Epperson, die onderzoek naar de meubelindustrie leidt voor investeringsbankbedrijf Mann, Armistead %26 Epperson, zorgt ervoor dat onderscheid wordt gemaakt tussen vooraf gemaakt en op maat gemaakt meubilair.

Leave a Comment

All fileds with * are required