Moet ik in de winter terrasmeubilair afdekken?

Om ervoor te zorgen dat uw terrasmeubilair tijdens de wintermaanden in topconditie blijft, moet overwinteren uw prioriteit zijn. Dit omvat meestal zaken als meubels naar binnen brengen, bedekken met meubelhoezen en verf bijwerken met verse jassen, was en afdichtmiddelen.

Moet ik in de winter terrasmeubilair afdekken?

Om ervoor te zorgen dat uw terrasmeubilair tijdens de wintermaanden in topconditie blijft, moet overwinteren uw prioriteit zijn. Dit omvat meestal zaken als meubels naar binnen brengen, bedekken met meubelhoezen en verf bijwerken met verse jassen, was en afdichtmiddelen. Kortom, als u terrasmeubilair wilt dat in de winter buiten kan worden gelaten, is eersteklas teak de juiste keuze. Pas op voor chemisch behandeld teak, gemakkelijk te herkennen aan zijn iets donkerdere kleur dan de kenmerkende goudbruine kleur van het echte spul.

Op alle tuinmeubels gemaakt van hout moet een beschermende kit zijn aangebracht om het tegen vocht te beschermen. Tijdens de winter kan vocht in het hout bevriezen en ervoor zorgen dat het barst. Gewoon een hoes eroverheen leggen werkt niet omdat hout vocht uit de lucht kan opnemen. Het is het beste om zowel te verzegelen als te bedekken.

Als het hout is geverfd, herstel het dan met een nieuwe verflaag. Was het goed met een waterwasmiddel-bleekoplossing en een licht schurende spons. Spoel af en laat het volledig drogen voordat je het opbergt. Ja, in de winter kunt u terrasmeubilair buiten laten staan.

Het is essentieel om uw terrasmeubilair goed te beschermen en af te dichten wanneer u het in de wintermaanden buiten laat staan. Als uw locatie echter zware sneeuwladingen krijgt, wordt het ten zeerste aanbevolen om terrasmeubilair in opslag te plaatsen om schade te voorkomen. Hoewel tuinmeubilair is ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, wordt het sterk aangeraden om uw tuinmeubilair mee te nemen als het sneeuwt. Probeer voor alle andere omstandigheden meubelhoezen te gebruiken die uw sectionele en buiteneetsets beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd een goede ventilatie mogelijk maken om schimmel te voorkomen.

Wanneer deze best practices worden gevolgd, kan tuinmeubilair vele jaren meegaan. Misschien wel de belangrijkste tip om te onthouden voordat u uw terrasmeubilair voor de winter opbergt, is om het op te ruimen. Al het vuil, modder of voedsel dat op de buitenstukken achterblijft, kan veranderen in schimmel of meeldauw, afhankelijk van het soort materiaal. Als je in de buurt van koudere gebieden woont, wil je waarschijnlijk niet op je tuinmeubilair zitten terwijl je bedekt bent met sneeuw en ijs.

Door het schoon en beschermd te houden met een duurzame hoes terwijl het niet in gebruik is, wordt de levensduur van uw meubels verlengd, zodat u tijdens de wintermaanden gerust kunt rusten, wetende dat uw investeringen in de buitenlucht veilig en gezond zijn. Hieronder vindt u een lijst met 4 Aanvullende bronnen die dit bericht zullen aanvullen en u ideeën zullen geven om uw tuinmeubilair deze winter te beschermen. Gerecyclede plastic meubels en hars zullen in de wintermaanden bijna geen problemen hebben, maar goedkoop plastic terrasmeubilair zal waarschijnlijk barsten en uit elkaar vallen van wind en sneeuw. Natuurstenen meubels zijn een uitstekende optie voor tuinmeubilair, maar u moet winterschade voorkomen.

Staal is een materiaal op ijzerbasis, wat betekent dat het op zichzelf een vreselijke keuze is voor tuinmeubilair omdat het roest, uitzet en verzwakt. Je hebt de hele zomer genoten van je tijd buiten loungen op je terrasmeubilair met familie en vrienden en kijkt ernaar uit om het volgend jaar weer te doen. Langdurige blootstelling aan de brute kou van winterstormen kan uw PVC-tuinmeubilair permanent verzwakken en de prachtige kleur verpesten. Om ervoor te zorgen dat je tuinmeubilair lang meegaat, berg je alles op in een schuur, droge opslagruimte, onder een zeil of binnenshuis.

Hoewel de meeste terrasproducten zijn gemaakt om buiten te blijven, kan het naderende winterweer in Kansas schadelijk zijn voor uw tuinmeubilair. Het opbergen van uw tuinmeubilair buiten het seizoen is de beste manier om het te beschermen tegen barre weersomstandigheden. Vocht, vuil en puin dat op terrasmeubilair en textiel achterblijft, kan leiden tot schimmel- of meeldauwgroei, waardoor uw meubels de volgende lente in ruwe vorm achterblijven. Maar als je niet geïnteresseerd bent in methode-optreden als sneeuwpop, dan zullen je tuinmeubilair waarschijnlijk niet worden gebruikt tijdens de wintermaanden.

Leave a Comment

All fileds with * are required