Kunt u tuinmeubilair in de winter buiten laten staan?

Herfst- en winterweer kan uw meubels echter beschadigen als u niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Reinig en breng beschermende afdichtingsmiddelen aan op uw meubels voordat u het opbergt of afdekt voor de winter.

Kunt u tuinmeubilair in de winter buiten laten staan?

Herfst- en winterweer kan uw meubels echter beschadigen als u niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Reinig en breng beschermende afdichtingsmiddelen aan op uw meubels voordat u het opbergt of afdekt voor de winter. Kortom, als u terrasmeubilair wilt dat in de winter buiten kan worden gelaten, is eersteklas teak de juiste keuze. Pas op voor chemisch behandeld teak, gemakkelijk te herkennen aan zijn iets donkerdere kleur dan de kenmerkende goudbruine kleur van het echte spul.

Ja, in de winter kunt u terrasmeubilair buiten laten staan. Het is essentieel om uw terrasmeubilair goed te beschermen en af te dichten wanneer u het in de wintermaanden buiten laat staan. Als uw locatie echter zware sneeuwladingen krijgt, wordt het ten zeerste aanbevolen om terrasmeubilair in opslag te plaatsen om schade te voorkomen. Over het algemeen kunnen houten meubels in de winter buiten worden gelaten.

Dat komt echter omdat de meeste houten terrasmeubels zijn gemaakt van teak, dat uitblinkt in het buiten houden van water en vocht. Toch, ongeacht van welk type hout uw meubels zijn gemaakt, moet een kit worden aangebracht om te voorkomen dat het vocht opneemt. Tijdens de wintermaanden beschermt deze kit uw meubels tegen scheuren door bevriezing en uitzetting van water. En als bijkomend voordeel zorgt de kit ervoor dat uw meubels er ook de rest van het jaar goed uitzien.

Waarom zou je je tuinmeubilair in de winter beschermen? Is het immers niet de bedoeling van tuinmeubilair dat het bestand is tegen de elementen? Het korte antwoord is ja, ongeveer twee of drie jaar; als u echter wilt dat uw meubels langer meegaan, moet u uw meubels beschermen tijdens de strenge wintermaanden. U kunt synthetische rieten en behandelde teak- en cedermeubels buiten laten staan voor de winter. Behandeld teak en ceder zijn de meest weerbestendige materialen voor terrasmeubilair. En als u terrasmeubelhoezen hebt aangebracht, kunt u ook andere meubels (behalve plastic) buiten houden.

Vocht kan ook kussens beschadigen, die meestal nodig zijn om meubels zoals rieten, geweven hars, metaal en aluminium stukken comfortabel te maken. Ter bescherming moet je kussens en meubels opbergen of afdekken voordat ze besneeuwd en ijzig worden. Smeedijzeren terrasmeubilair mag in de winter voor het grootste deel niet buiten het weer worden gelaten. Het kan roesten door de sneeuw of ijzel.

Wanneer roest optreedt, verzwakt het het metaal en zorgt het ervoor dat het kapot gaat. Gegalvaniseerd metaal houdt beter stand dan gewoon metaal, maar na verloop van tijd kan het ook last hebben van buiten in de sneeuw. Het is het beste om dit meubilair van buiten binnen te halen, niet alleen in de winter, maar ook als het regent. Een van de belangrijkste aspecten om uw terrasmeubilair in de winter te beschermen, is door het op te bergen of er een zeil overheen te leggen.

Sommige high-end meubelfabrikanten maken op maat gemaakte buitenhoezen voor hun stukken. Je kunt de stukken in een opslagschuur plaatsen of er een zeil overheen bevestigen. Uw beste optie om tuinmeubilair er langer het beste uit te laten zien, is door het te beschermen tijdens de regenachtige, besneeuwde, ijskoude wintermaanden. Met de juiste zorg, opslag en terrasoverkappingen voor buiten blijft uw terrasmeubilair langer in goede staat en is het klaar voor gebruik op de eerste warme dagen van de lente.

Regelmatige reiniging en onderhoud van uw tuinmeubilair tijdens het terrasseizoen zorgt ervoor dat het langer in goede staat blijft. Bewaar metalen terrasmeubilair ergens binnen om roest en corrosie te voorkomen, dit is de beste optie voor metalen meubels. De winter komt eraan, en beroemde citaten terzijde, het weer wordt kouder en uw tuinmeubilair is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u begint met het overwinteringsproces voor uw leefruimte. Hieronder vindt u een lijst met 4 aanvullende bronnen die dit bericht zullen aanvullen en u ideeën zullen geven om uw tuinmeubilair deze winter te beschermen.

Het laatste dat u nodig heeft, is honderden dollars uitgeven aan terrasmeubilair voor buiten om het na een paar jaar kapot te zien gaan. Hier zijn enkele opties voor wat te doen met dek, buitenkeuken en terrasmeubilair in de winter, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten. Als u in de buurt van koudere gebieden woont, wilt u waarschijnlijk niet op uw tuinmeubilair zitten terwijl u bedekt bent met sneeuw en ijs. Je kunt het beste dit soort meubels bedekken en opbergen of gewoon als binnenmeubilair gebruiken in de winter.

In de winter met de sneeuw, ijzige regen en kou houdt uw terrasmeubilair buiten het misschien niet zo goed stand. Plastic meubels hebben niet hetzelfde probleem met vocht als houten meubels, omdat het geen vocht opneemt. Uw terrasmeubilair stond gedurende de warme maanden voor u klaar, waardoor u de hele zomer van het prachtige buitenleven kunt genieten. .

Leave a Comment

All fileds with * are required