Kun je tuinmeubilair in de wasmachine zetten?

Reinig stoffen meubels zoals stoffen stoelen en hangmatten in uw wasmachine met een zachte cyclus. Om te voorkomen dat je stof krimpt, hang je hem buiten om te drogen.

Kun je tuinmeubilair in de wasmachine zetten?

Reinig stoffen meubels zoals stoffen stoelen en hangmatten in uw wasmachine met een zachte cyclus. Om te voorkomen dat je stof krimpt, hang je hem buiten om te drogen. Voordat het helemaal droog is, strekt u het uit over het meubelframe. Lees hoe u buitenkussens schoonmaakt voor zelfgemaakte reinigingsoplossingen en diepgaande instructies.

Door de kussens van het tuinmeubilair in de wasmachine te leggen, kunt u veel schrobben besparen en kunt u er zeker van zijn dat het materiaal binnenstebuiten wordt gespoeld. Als u een buitenveranda of patio heeft, heeft u waarschijnlijk meubelhoezen gekocht om uw investering te beschermen. Tuinmeubelhoezen kunnen in de machine worden gewassen, maar afhankelijk van de stof kunnen er enkele voorwaarden van toepassing zijn. We vonden het echter hoog tijd om ons te concentreren op een vaak over het hoofd gezien onderdeel van uw tuinmeubilair.

Leave a Comment

All fileds with * are required