Wat is de beste manier om stoffen kussens voor buiten te reinigen?

Leg bij hardnekkige vlekken een in azijn gedrenkte doek over de plek. Boen de kussens met een borstel en maak ze schoon met een spons gedrenkt in water en een kleine hoeveelheid afwasmiddel.

Wat is de beste manier om stoffen kussens voor buiten te reinigen?

Leg bij hardnekkige vlekken een in azijn gedrenkte doek over de plek. Boen de kussens met een borstel en maak ze schoon met een spons gedrenkt in water en een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Spoel af en laat volledig aan de lucht drogen op een zonnige plek. Hoewel de meeste kussens voor tuinmeubilair zijn gemaakt van stoffen die bestand zijn tegen vocht, UV-stralen en vlekken, hebben de kussens nog steeds een beetje regelmatige reiniging en onderhoud nodig.

En als je die kussens echt gewoon niet kunt laten schoonmaken, overweeg dan om nieuwe kussenhoezen voor buiten te maken voordat je je buitenset opgeeft. Net als binnenbekleding ontstaan er ook vlekken op tuinmeubilair, of het nu gaat om voedsel, vuil of vet. Al die blootstelling aan vocht betekent dat er voldoende kans is dat meeldauw groeit op uw kussens voor tuinmeubilair. Door tuinmeubilair en kussens te beschermen, gaan ze langer mee, waardoor u geld bespaart terwijl u items van de stortplaats houdt.

U kunt ook proberen uw tuinmeubilair op een schaduwrijke plek te plaatsen, of de terraskussens te verwijderen en op te bergen in de garage of schuur. U kunt beginnen met het proberen van een universele vlekverwijderaar die speciaal is samengesteld voor tuinmeubilair, zoals Carbona Pro Care Outdoor Cleaner. Van het schoonmaken van de jouwe in de wasmachine tot het met de hand behandelen van patio- en niet-verwijderbare buitenkussenhoezen - schoonmaken met azijn, zuiveringszout reinigen en meer - je hebt je buitenruimte in een mum van tijd sprankelend. Het schoonmaken van uw terraskussens is een eenvoudig project dat kan helpen de duurzaamheid en levensduur van uw tuinmeubilair te behouden.

Bewaar terraskussens en meubels voor buiten onder waterafstotende hoezen wanneer ze niet in gebruik zijn om hun levensduur te verlengen en schoon te houden. Als het tijd is om uw veranda of terras voor de lente op te fleuren, staat het schoonmaken van tuinmeubilair hoog op de takenlijst, vooral als die terrasstoelkussens de hele winter in de elementen zijn geweest. Door de kussens van het tuinmeubilair in de wasmachine te leggen, kunt u veel schrobben besparen en kunt u er zeker van zijn dat het materiaal binnenstebuiten wordt gespoeld. Of je nu een overdekt balkon hebt dat plantenparadijs is geworden, of een chique patio in je achtertuin die gevuld is met het allerbeste tuinmeubilair, je zult weten hoe geweldig het eruit ziet als het perfect is opgezet en gevuld is met zachte meubels in overvloed om het te laten aanvoelen als een buitenleefruimte.

Makers van de meeste kussens voor tuinmeubilair gebruiken stoffen en materialen die speciaal zijn ontworpen om vocht, vervaging en vlekken te weerstaan.

Leave a Comment

All fileds with * are required