Moet je terrasmeubilair afdekken als het regent?

U moet uw plastic meubels tijdens de wintermaanden afdekken, zodat deze niet worden blootgesteld aan langdurige vriestemperaturen. Regen heeft geen invloed op plastic meubels, dus het zou prima moeten zijn om het in de lente en herfst onbedekt te laten.

Moet je terrasmeubilair afdekken als het regent?

U moet uw plastic meubels tijdens de wintermaanden afdekken, zodat deze niet worden blootgesteld aan langdurige vriestemperaturen. Regen heeft geen invloed op plastic meubels, dus het zou prima moeten zijn om het in de lente en herfst onbedekt te laten. Maar omdat plastic meubels lichter zijn, kunnen ze gemakkelijk worden rondgeblazen bij harde wind. Een zware hoes is de beste keuze voor plastic.

Pak je meubels op voor die lange periodes wanneer ze niet in gebruik zijn. Fabrikanten maken terrasmeubilair niet volledig waterdicht omdat het niet zo comfortabel is en kan leiden tot schimmel- of meeldauwontwikkeling in sommige meubels. Hoewel het gemakkelijk is om terrasmeubilair te kopen met water- en weerbestendige eigenschappen, moet u preventieve maatregelen nemen om uw meubels te beschermen. Als u geen beschermende bekleding wilt kopen of uw tuinmeubilair nog verder wilt beschermen, kunt u altijd proberen ze te schilderen of te lakken met een behandeling om de materialen in goede staat te houden.

Een van de andere problemen met het gebruik van zeil om terrasmeubilair te bedekken, is dat als je maar één groot vel gebruikt om alles te bedekken, er zich een plas water bovenop kan verzamelen en de druk ervoor kan zorgen dat het meubilair onbedekt raakt. Tuinmeubilair en kussens zijn vaak prijzig voor stukken van hoge kwaliteit, dus je wilt dat ze lang meegaan. Als u uw terrasmeubilair het hele jaar door buiten laat staan, moet u de meubels regelmatig schoonmaken om ervoor te zorgen dat er geen vuil of zelfs uitwerpselen van dieren op zitten. Als ruimte een probleem is bij het inpakken van uw tuinmeubilair, is een investering in duurzame weerbestendige meubelhoezen aan te raden.

Hetzelfde kan worden toegepast op de waterdichtingseigenschappen van stoffen en materialen voor tuinmeubilair. Als u van plan bent uw terrasmeubilair het hele jaar door buiten te houden, kies dan voor een robuust materiaal dat geen water opneemt. Hoewel een populaire keuze bij het kiezen van tuinmeubilair en het feit dat hout zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is. Misschien wilt u tijdens elk seizoen minder duurzaam tuinmeubilair afdekken als u weet dat er slecht weer wordt voorspeld.

Regen kan houten rieten terrasmeubilair gemakkelijk beschadigen of zelfs vernietigen en met name natte klimaten, schimmel en meeldauw kunnen op het meubilair groeien, waardoor slechte geuren en aantasting van de materialen ontstaan. U kunt de kussens in uw huis meenemen, ze opbergen in een waterdichte buitenopslag of plastic meubelhoezen gebruiken om de regen tegen te houden. Idealiter zou u meubelhoezen moeten gebruiken om elk meubel of een groot stuk zeil te beschermen dat de hele set grondig bedekt.

Leave a Comment

All fileds with * are required