Zullen terrasmeubilair trex-terrasplanken krassen?

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat hoewel Trex krasbestendig is, het niet krasbestendig is. Over het algemeen hoeft u zich geen zorgen te maken over het verplaatsen van terrasmeubilair of uw hond die over uw dek racet.

Zullen terrasmeubilair trex-terrasplanken krassen?

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat hoewel Trex krasbestendig is, het niet krasbestendig is. Over het algemeen hoeft u zich geen zorgen te maken over het verplaatsen van terrasmeubilair of uw hond die over uw dek racet. Maar het is altijd een goed idee om veilig te spelen. Een andere optie is om rubberen of epoxy voetjes of doppen voor uw meubels te krijgen.

Rubberen meubelvoeten maken het gemakkelijk om zware meubels te verplaatsen tijdens het schoonmaken zonder schade op te lopen. Tijdens feestjes kunnen gasten ook hun stoel verplaatsen zonder bang te hoeven zijn je deck te schrapen. Veel mensen maken zich terecht zorgen over het krabben van hun terras. De onderkant van stoelen en tafels kan mogelijk krassen maken op uw nieuwe terras, maar het goede nieuws is dat er een manier omheen is.

Kleverige viltkussens die verkrijgbaar zijn bij veel bouwmarkten kunnen worden toegevoegd aan de onderkant van de poten van de stoel en eventuele tafelpoten. De vilten kussentjes kunnen helpen om uw terrasplanken te beschermen tegen krassen. Ze worden meestal binnenshuis gebruikt wanneer u meubels op houten vloeren plaatst, maar het werk net zo goed op composiet terrasplanken. Een van de meest onfeilbare manieren om krassen op meubels op uw composietdek te voorkomen, is door uw meubels helemaal niet te verplaatsen.

Als u uw meubels toch moet verplaatsen, zorg er dan voor dat er voldoende mensen bij de hand zijn om het meubilair op te tillen en veilig op de gewenste locatie te plaatsen. Meubelpads zijn een geweldige manier om uw terrasplanken te beschermen, vooral als u de neiging heeft om meubels te verplaatsen. Degenen met metalen bodems zijn gevoeliger voor krassen, dus wees er extra voorzichtig mee. Er zijn veel peel-and-stick beschermers op de markt.

Rubberen en plastic pads zijn beter voor gebruik buitenshuis omdat ze water afstoten. Het is mogelijk om te voorkomen dat terrasmeubilair krabt op het dek door voorzichtig te zijn. Als je een houten dek hebt, zul je wat krassen opmerken op de plek waar je je meubels plaatst. Deze krassen komen ook vaak voor als u een composiet houten dek heeft.

Gelukkig is het mogelijk om krassen te voorkomen door ervoor te zorgen dat uw terrasmeubilair niet blijft glijden als u gaat zitten. Als u smeedijzeren terrasmeubilair heeft, zorg er dan voor dat u extra voorzichtig bent, want ze zullen waarschijnlijk krassen maken op uw houten of composiet dekvloer. Smeedijzeren terrasmeubilair is geweldig om de elementen te doorstaan, maar taai op dekhout. Zware stoelen hebben de neiging om gesleept te worden in plaats van opgetild wanneer mensen in en uit hun stoel stappen.

Dus je kunt je gasten volgen en ze uit hun stoel helpen of je kunt de stoelpoten bedekken met glijders waardoor stoelen - en dus gasten - vrij kunnen bewegen zonder het hout te schrapen. Je zou ook plastic matten kunnen gebruiken die bedoeld zijn voor bureaustoelen, maar de glijders zijn iets lichter. Plaats uw meubels wanneer u maar wilt en ontspan, wetende dat uw nieuwe composiet terrasplanken sterk genoeg zijn om u en uw meubels te weerstaan. Nieuw terrasmeubilair kan uw buitenleefruimte omtoveren tot een mooie, uitnodigende en ontspannende plek.

Als uw meubels geen ingebouwde bescherming bevatten, kunt u de hierboven besproken beschermende vulling gebruiken of de vloer bedekken met een buitentapijt. Terrasmeubilair wordt vaak geleverd met ingebouwde nylon bescherming, maar soms moet u misschien nylon geleiders aanbrengen nadat u het meubilair hebt gekocht. Als meubelhoezen en regelmatig schoonmaken niet als de perfecte oplossing voor u klinken, moet u proberen te investeren in een buitentapijt. Meubelpads, ook bekend als glijders, beschermen uw dek tegen meubelkrassen veroorzaakt door wrijving of overmatige druk.

Naast het beschermen van uw dek tegen krassen, voorkomen de meubelpoten ook het glijden van het meubilair wanneer u op het dek zit. Sommige meubels hebben tijdens de productie al een vorm van nylonbescherming, terwijl aan andere meubels na aankoop nylon glijders moeten worden bevestigd. U kunt niet alleen uw dek beschermen en krasvrij houden, maar minimaliseert ook de mogelijke schade die uw tuinmeubilair kan veroorzaken. Net als hoe u uw hardhouten vloeren in uw interieur zou beschermen, is een van de meest gebruikelijke manieren om uw dek te beschermen tegen meubelkrassen het gebruik van meubelpads, ook wel glijders genoemd.

.

Leave a Comment

All fileds with * are required