Wanneer tuinmeubilair kopen?

Veel online publicaties raden aan om tussen eind augustus en oktober tuinmeubilair te kopen. Hoewel deze maanden geweldige tijden zijn om te winkelen, zijn er in het jaar andere mogelijkheden waarop je veel kunt krijgen.

Wanneer tuinmeubilair kopen?

Veel online publicaties raden aan om tussen eind augustus en oktober tuinmeubilair te kopen. Hoewel deze maanden geweldige tijden zijn om te winkelen, zijn er in het jaar andere mogelijkheden waarop je veel kunt krijgen. Zuinige shoppers zoeken het net af naar de beste deals voor terrasmeubilair en vragen: „Wanneer is de beste tijd om terrasmeubilair te kopen. Hier zijn een paar suggesties voor.

Sommigen zeggen dat de beste tijd om tuinmeubilair te kopen in mei is, vlak voordat het zomerseizoen begint. Anderen suggereren dat augustus-september de beste tijd is om meubels te kopen voor uw veranda en buitenterras. Patio - Standaard patio's zijn ideaal om buiten te eten, loungen of barbecueën. Terrasmeubilair is meestal te koop van augustus tot oktober, wanneer winkels hun zomerartikelen opruimen om plaats te maken voor herfstinventaris.

Over het algemeen geldt dat hoe verder van de zomer, hoe hoger de besparing op terrasmeubilair. Gebruik je hoes wanneer je niet van plan bent je tuinmeubilair te gebruiken om het er jarenlang als nieuw uit te laten zien. Blijf nog een paar maanden bij je gammele rotan en koop wanneer de huidige tuinmeubelstukken en -sets ver naar beneden zijn gemarkeerd, zal je portemonnee je bedanken. Terwijl de meeste meubelwinkels tijdens de zomermaanden hun terrasdecor beginnen uit te brengen, kunt u het hele jaar door zitplaatsen, eetsets en accenten buiten kopen.

Maar zoals Lauren Sheridan van het productmarketingteam van tuinmeubelontwerpers LeisureGrow Products (opent in nieuw tabblad) opmerkt, wilt u misschien vroeg investeren om aan het begin van het jaar te profiteren van periodes van goed weer. Winkels verlagen doorgaans hun prijzen voor tuinmeubilair in het najaar om plaats te maken voor hun herfst- en wintervoorraad. Het plannen van uw buitenontwerp tijdens de wintermaanden is een geweldige manier om geld te besparen op terrasmeubilair als de zomer komt. Het inrichten van de ruimte met tuinmeubilair kan de setting compleet maken en jarenlang plezier bieden aan het vermaken van familie en vrienden.

Tuinmeubilair kopen bij een online winkel is duidelijk anders dan het kopen in uw plaatselijke winkel. Aan het einde van het seizoen zijn er besparingen te maken op tuinmeubilair, adviseert Dawn Ritchie. Bovendien maakt dit het moeilijker om een nieuw tuinmeubilair af te stemmen op het bestaande decor. Als u op zoek bent naar een terrasset, is de beste tijd om tuinmeubilair te kopen niet wanneer de inventaris nieuw en volledig gevuld is aan het begin van de zomer.

Omdat artikelen die niet op voorraad zijn en aangepaste bestellingen vaak vier tot veertien weken duren, hebben veel websites vroege voorjaarsverkopen, zodat klanten hun tuinmeubilair op tijd voor het huidige zomerseizoen kunnen ontvangen.

Leave a Comment

All fileds with * are required