Hoe schone kussens voor tuinmeubilair?

Begin met het leggen van de kussens op een dek, oprit of stoep. Maak ze niet schoon op het gras om modder of grasvlekken te voorkomen.

Hoe schone kussens voor tuinmeubilair?

Begin met het leggen van de kussens op een dek, oprit of stoep. Maak ze niet schoon op het gras om modder of grasvlekken te voorkomen. Besproei elk kussen royaal met water en zorg ervoor dat de kussens vochtig maar niet volledig doorweekt zijn. Voeg vervolgens reinigingsoplossing toe aan het reservoir van de hogedrukreiniger of steek de buis van de reinigingsoplossing van de hogedrukreiniger in de fles met oplossing.

Zorg ervoor dat de sproeislang stevig is bevestigd. Als uw buitenkussens geen afneembare hoezen hebben die in de wasmachine kunnen worden gedaan, is hogedrukreiniging vaak de gemakkelijkste methode om te reinigen. Het is veel gemakkelijker en minder tijdrovend dan handen wassen of een tuinslang gebruiken. Door uw kussens op te bergen in een dekdoos of tuinmeubelhoezen te gebruiken, voorkomt u om te beginnen vlekken van regen en puin.

De stof kan vuil, puin, meeldauw, boomsap, vogelpoep en andere vlekken van buitengebruik verzamelen, dus het is belangrijk om te weten hoe u buitenkussens en kussens schoonmaakt om uw zithoek fris en comfortabel te houden. Volg de onderstaande stappen voor de beste manier om buitenkussens te reinigen, inclusief het verwijderen van veelvoorkomende vlekken zoals meeldauw van buitenstoffen. Makers van de meeste kussens voor tuinmeubilair gebruiken stoffen en materialen die speciaal zijn ontworpen om vocht, vervaging en vlekken te weerstaan. Hoewel de meeste kussens voor tuinmeubilair zijn gemaakt van stoffen die bestand zijn tegen vocht, UV-stralen en vlekken, hebben de kussens nog steeds een beetje regelmatige reiniging en onderhoud nodig.

Door tuinmeubilair en kussens te beschermen, gaan ze langer mee, waardoor u geld bespaart terwijl u items van de stortplaats houdt. Kussens voor tuinmeubilair kunnen relatief snel vuil, vuil, schimmels en andere soorten vlekken verzamelen. En als je die kussens echt gewoon niet kunt laten schoonmaken, overweeg dan om nieuwe kussenhoezen voor buiten te maken voordat je je buitenset opgeeft. Net als binnenbekleding ontstaan er ook vlekken op tuinmeubilair, of het nu gaat om voedsel, vuil of vet.

Van het schoonmaken van de jouwe in de wasmachine tot het met de hand behandelen van patio- en niet-verwijderbare buitenkussenhoezen - schoonmaken met azijn, zuiveringszout reinigen en meer - je hebt je buitenruimte in een mum van tijd sprankelend. U kunt ook proberen uw tuinmeubilair op een schaduwrijke plek te plaatsen, of de terraskussens te verwijderen en op te bergen in de garage of schuur. Als het tijd is om uw veranda of terras voor de lente op te fleuren, staat het schoonmaken van tuinmeubilair hoog op de takenlijst, vooral als die terrasstoelkussens de hele winter in de elementen zijn geweest. Bewaar terraskussens en meubels voor buiten onder waterafstotende hoezen wanneer ze niet in gebruik zijn om hun levensduur te verlengen en schoon te houden.

Bescherm uw tuinmeubilair door ze op te bergen onder waterafstotende hoezen of door ze te behandelen met een stofbeschermingsspray. Al die blootstelling aan vocht betekent dat er voldoende kans is dat meeldauw groeit op uw kussens voor tuinmeubilair.

Leave a Comment

All fileds with * are required