Wanneer moet ik mijn terrasmeubilair buiten zetten?

De waarheid is dat er geen vaste regel is voor wanneer u uw tuinmeubilair moet verwijderen. Neem even een kijkje in de buurt.

Wanneer moet ik mijn terrasmeubilair buiten zetten?

De waarheid is dat er geen vaste regel is voor wanneer u uw tuinmeubilair moet verwijderen. Neem even een kijkje in de buurt. Het meest nauwkeurige antwoord op deze vraag is nadat het gevaar van vorst verdwenen is. Hoewel de buitentemperatuur warm kan zijn, moet u de weersvoorspelling voor uw regio controleren.

Als er staat dat's nachts de temperatuur onder het vriespunt zakt, moet je gewoon wat langer wachten. De beste tijd om uw terrasmeubilair eruit te halen is in het voorjaar of na de laatste glazuur. De lente heeft geen invloed op uw meubels, omdat het in deze tijd van het jaar meestal niet regent of sneeuwt. Wat het glazuur betreft, kan er water in de opening van uw meubels komen en bevriezen, wat tot verdere schade kan leiden.

Temperatuur zal je kussens niet beschadigen - UV-blootstelling en vocht zullen dat wel doen. Zolang je ze droog houdt - en ze opbergt als je klaar bent - komen de kussens prima. De buien in april brengen bloemen in mei, maar hoe zit het met het terrasmeubilair?. Tafels met glazen blad moeten in de winter naar binnen worden gebracht of opgeslagen.

Voor deze meubels is het niet het weer zelf dat schade kan veroorzaken, maar wat het weer met zich meebrengt. Sneeuw en wind alleen zullen je glazen tafel niet breken, maar de takken die vallen van bomen bedekt met sneeuw en geblazen door wind wel. De komst van de lente is een teken dat je je terrasmeubilair eruit moet halen en weer van het buitenleven moet gaan genieten. U moet uw meubels echter klaarmaken voor regelmatig gebruik voordat u ze op uw terras kunt zetten.

Zelfs als uw meubels voor de winter bedekt waren, is er nog steeds enige voorjaarsschoonmaak nodig, omdat er tijdens de wintermaanden stof en vuil zal zijn opgehoopt. Hieronder ziet u hoe u verschillende soorten terrasmeubelstukken kunt reinigen en klaar kunt maken voor gebruik in de lente en zomer. Als je geen hoezen hebt, raad ik je aan er een te kopen en je meubels te gebruiken om van het buitenleven te genieten. Het wordt niet aanbevolen om meubels gemaakt van hout en rieten te reinigen met een hogedrukreiniger, omdat dit het materiaal van het meubilair kan beschadigen.

Het gebruik van terrasmeubelhoezen voor de winter beschermt uw buiteninvesteringen tegen regen, sneeuw, ijs, strooizout, puin en meer. Dus, wat als je iemand bent die niet elk jaar zijn meubels winterklaar wil maken? Zijn er materialen die het hele jaar door kunnen blijven bestaan? In feite zijn er een paar die u moet kiezen als u uw meubels buiten in de kou en sneeuw laat staan, wat u van plan bent te doen. Dit omvat meestal zaken als meubels naar binnen brengen, bedekken met meubelhoezen en verf bijwerken met verse jassen, was en afdichtmiddelen. Houten meubels zijn het meest kwetsbaar voor glazuur, omdat het gemakkelijker kan buigen dan meubels gemaakt van staal en aluminium.

Door het schoon en beschermd te houden met een duurzame hoes terwijl het niet in gebruik is, wordt de levensduur van uw meubels verlengd, zodat u tijdens de wintermaanden gerust kunt rusten, wetende dat uw investeringen in de buitenlucht veilig en gezond zijn. Dit betekent dat je tuinmeubilair schoon is wanneer je klaar bent om ze weer te gebruiken en een langere levensduur hebben. Naarmate de bladeren van kleur beginnen te veranderen, is het tijd om na te denken over het winterklaar maken van uw tuinmeubilair. Je kunt het beste dit soort meubels bedekken en opbergen of gewoon als binnenmeubilair gebruiken in de winter.

Nadat uw terrasmeubilair en buitenstoffen schoon zijn, is het tijd om uit te zoeken hoe u ze kunt beschermen. Hier zijn enkele opties voor wat te doen met dek, buitenkeuken en terrasmeubilair in de winter, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten.

Leave a Comment

All fileds with * are required